DUNABOGDÁNYI VÍZI SPORT EGYESÜLET


Rólunk

A Dunabogdányi Vízi Sport egyesület 2000-ben alakult a Dunakanyar legszebb részén, közel 1 hektáros területen. A kikötő a falu szívében terül el. Vízen (Szentendrei Dunaág x folyam km-nél) és szárazon egyaránt jól megközelíthető.

2003-ban folyamatos rendezésre került a partszakasz: megépült a korszerű gyermekjátszótér, valamint a homokos part egy részét napozáshoz és strandoláshoz befüvesítettük. A gyerekek biztonságának érdekében a víz egy részét bójával kerítettük el.

Helyet kapott egy homokos football-pálya és a versenyméretű strandröplabda-pálya is, ahol minden évben több nívós rendezvényt tartunk.

Az Egyesület saját kikötővel, hajólerakóval és stéggel rendelkezik. Egész nap rendelkezésre állunk és segítséget nyújtunk a hajók lerakásában, valamint biztosítjuk a tárolókban lévő hajók éjszakai őrzését.

Lehetőség van kajak és kenu bérlésére. 2009-ben vásároltunk gokartokat, ezek használatára kiváló a kerékpárút, mely közvetlen a Duna-part mentén húzódik.

A területen álló faház pihenési, főzési és felfrissülési lehetőséget nyújt. A közelben lévő fedett terasszal rendelkező étterem egész évben, a parton lévő büfék pedig szezonálisan várják a vendégeket.